Direktlänk till inlägg 11 mars 2011

Peter tävlar i Så ska det låta!

Av Anna - 11 mars 2011 19:34

Angelica Alm, Marika Willstedt och Peter Settman.

Angelica Alm, Marika Willstedt och Peter Settman. Foto: Mårten Levin

Nya tongångar i Så ska det låta

SVT:s klassiska musiklek med Peter Settman är tillbaka! Vid flyglarna sitter två nya lagledare, pianisterna Marika Willstedt och Angelica Alm. Det blir nykomponerade sånglag som Lill-Babs & sångdebuterande dottern Malin Berghagen, Jill Johnsson & Stefan Gunnarsson, Larz-Kristerz store sångare Peter Larsson & färgstarka Dansbandskamps-domaren Melissa Williams.

En röd tråd i årets omgång är folkkära artister i oväntade sällskap. En annan tråd är tvekamper.

Det börjar redan i första avsnittet med slaget mellan pop och disco. Style, dvs Tommy Ekman & Christer Sandelin, möter Alcazar med Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund. (Vi kan avslöja att det nästan blir en symbios.)

I program två blir det släktfejd när Lill-Babs & dotter Malin Berghagen möter Ann-Louise Hansson & dotter Josefin Glenmark.

Kompisar ställs mot kompisar när Nanne Grönvall & Jessica Andersson möter Lasse Kronér & Claes Malmberg i del fem.

Säsongen avslutas med en ren och skär dansbandskamp när Casper Janebrink (Arvingarna) & Erika Sjöström (Drifters) tävlar mot Peter Larsson (Larz-Kristerz) & Melissa Williams (Zlips).

15 artister debuterar i årets Så ska det låta. Alcazar är med för första gången som grupp. De har alla tävlat enskilt tidigare. Malin Berghagen gör inte bara debut i Så ska det låta. Det är första gången hon gör ett officiellt sånguppträdande. Förre pianisten i Så ska det låta Stefan Gunnarsson är tillbaka i programmet som sångare!

Så ska det låta-rekordet innehas av Lotta Engberg som medverkar för åttonde gången. Tätt följd av Nanne Grönvall, Lasse Kronér, Jill Johnson och Andreas Lundstedt som tävlar för sjunde gången.

Sammantaget blir det 12 avsnitt av infall, utbrott och musikglädje.

 
 
JennY

JennY

12 mars 2011 08:39

Åhh så roligt, det kommer bli succé,
det blir nog en hård kamp med två så bra lag!
kram jenny

http://jennt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 18 maj 2014 19:59

   Hejsan igen! Här kommer bilder från Mariestad igår. En himla kul kväll! LK spelade nonstop  med Flippers.     Bra där! :)               Nya scenkläder, Vad tycker ni?              LK fans, Marianne ville inte vara...

Av Anna - 27 april 2014 18:30

           Hej allihopa! Nu slänger jag in några bilder igen! Denna gången är det från Liseberg! :)         Polketten         Anders var sjuk så hans kusin Morgan var med och spelade så fint så. Varm om fötterna var han o...

Av Anna - 12 februari 2014 16:12

               Några bilder från Statt i Eskilstuna den 1 Feb i år! En riktigt kul kväll! :)                     ...

Av Anna - 16 december 2012 18:38

 Hej alla!  Har kommit fram till att jag avslutar bloggen nu. Har inte tröttnat på er  eller LarzKristerz. Jag har tröttnat på bloggen bara. Trodde aldrig  när jag började 2 Maj 2009 att jag skulle blogga så länge som jag  gjort! Men det har ...

Av Anna - 3 september 2012 19:05

HEJ IGEN! JAG HAR KOMMIT FRAM TILL ATT JAG PAUSAR FANZONE ETT TAG. VET EJ NÄR JAG BLOGGAR IGEN. MEN JAG HAR JU EN FACEBOOK SIDA OCKSÅ SOM HETER  LARZKRISTERZFANZONE. DÄR KAN NI SOM VILL LÄGGA IN BILDER OCH FILMER.     PÅ ÅTERSEE...

Presentation


LarzKristerzfanzone.Bloggen för LK fans!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards